Kronikë e zezë

Zhduket një grua në Malishevë

 

Një burrë nga fshati Shkarashnik i Malishevës ka raportuar se bashkëshortja e tij femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

Policia po heton rastin.