Kronikë e zezë

Zhduket në Gjakovë një person me probleme psikike

 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se një mashkull kosovar nga fshati Pjetërshan i Gjakovës ka raportuar se vëllai i tij kishte dalë nga shtëpia dhe nuk ishte kthyer më në shtëpi.

Sipas ankuesit viktima ka probleme psikike.