Kronikë e zezë

Policia ndalon tri dasma në Suharekë

Policia ndalon tri dasma në Suharekë
 

Policia në Suharekë kishte marre informacion se në tri raste kishte të organizuara ahengje familjare- dasma në kundërshtim më Vendimin e Qeverisë për Parandalimin dhe Luftimin e Pandemisë COVID-19.

Në këto raste policia kishte intervenuar menjëherë, duke ndaluar aktivitetin e menjëhershëm dhe duke vepruar në bazë të ligjit, ku sipas dispozitave organizatorët janë ndëshkuar më tiketa në vlerë prej 200 euro.