Kronikë e zezë

Thyhet Muzeu në Gjakovë

Thyhet Muzeu në Gjakovë
 

Policia ka raportuar se persona të panjohur me përdorim force kanë hapur derën e Muzeut në Gjakovë.

Sipas njoftimit gjërat që kanë qenë brenda në dollapët e objektit janë zhvendosur dhe rrëzuar në tokë, si dhe janë thyer disa xhama të objektit.