Kronikë e zezë

Arrestohet një person në Prishtinë, kishte ofenduar babanë duke shkelur urdhrin mbrojtës nga Gjykata

 

Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti kishte shkuar në dhomën e babait të tij dhe e kishte ofenduar duke mos e zbatuar urdhrin mbrojtës nga Gjykata.

Në konsultim me prokurorin i dyshuari dërgohet në mbajtje .