Kronikë e zezë

Rrihen mes veti pesë persona në Prishtinë për parkim të veturave

 

Janë arrestuar tre të dyshuar meshkuj kosovar pasi që të njëjtit i kanë sulmuar fizikisht një femër dhe një mashkull kosovar.

Mosmarrëveshja në mes tyre ka ndodhur si pasoj e një përkimi të automjeteve . Viktimave u është ofruar tretman mjekësor.