Kronikë e zezë

Zhduket një e mitur në Mitrovicë

Zhduket një e mitur në Mitrovicë
 

Një grua në Mitrovicë ka raportuar se vajza a saj e mitur ka dal nga shtëpia dhe nuk dinë asgjë për vendndodhjen e saj.

Rasti është duke u hetuar.