Kronikë e zezë

Paraburgim ndaj tre të pandehurve për vrasje të mbetur në tentativë

Paraburgim ndaj tre të pandehurve për vrasje të mbetur në tentativë
 

Gjykata Themelore e Pejës ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji ndaj tre të pandehurve E.L., M.Q dhe F.U. për vrasje të mbetur në tentativë.

Sipas njoftimit të Gjykatës së Pejës ekziston dyshimi i bazuar se tre të pandehurit më 15 prill, të pajisur me thika kanë tentuar të privojnë nga jeta D.M. Derisa D.M. po festonte ditëlindjen, ata kanë shkuar dhe me të hapë derën ai e kanë sulmuar me thikë dhe janë larguar nga vendi i ngjarjes.