Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim për pronarët e dy kompanive për falsifikim të dokumenteve dhe mashtrim në prokurim publik

Një muaj paraburgim për pronarët e dy kompanive për falsifikim të dokumenteve dhe mashtrim në prokurim publik
FOTO: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Prizren i ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditëve, e cila do të llogaritet prej kohës së arrestimit ndaj të pandehurve G.P., S.S., dhe B.S.

G.P., S.S. dhe B.S. dyshohet se kanë kryer veprat penale “keqpërdorim dhe mashtrimi në prokurim publik” dhe “falsifikim i dokumenteve”