Kronikë e zezë

Arrestohet e pastaj lirohet një i dyshuar për keqtrajtim të fëmijëve

prostitucion
 

Një person është arrestuar në Mitrovicë e pastaj është liruar me procedurë të rregullt, pasi dyshohet për keqtrajtim të fëmijëve dhe dhunim.

Sipas njoftimit nga Policia, si provë materiale është konfiskuar një telefon mobil.