Kronikë e zezë

Arrestohen në Fushë-Kosovë tri shtetase të Shqipërisë për prostitucion

Foto: Policia e Kosovës / screenshot
 

Tri gra, shtetase të Shqipërisë, janë arrestuar në Fushë-Kosovë të martën nën dyshimin se kanë kryer veprën “mundësim apo detyrim në prostitucion”.

Sipas njoftimit nga Policia, gjithashtu janë gjetur dhe sekuestruar 140 euro dhe katër telefona.