Kronikë e zezë

Arrestohen dy shqiptarë në Holandë, akuzohen për vrasjen e një shqiptari në Gjermani

Arrestohen dy shqiptarë në Holandë, akuzohen për vrasjen e një shqiptari në Gjermani
Foto: Ilustriim
 

Janë arrestuar dy shqiptarë në Holandë të dyshuar për vrasjen e një shqiptari 46-vjeçar në Gjermani. Vrasja ka ndodhur katër vjet më parë në Kleinstadt Visselhovede.

Autoritetet gjermane me ndihmën e atyre holandeze kanë arrestuar dy persona në Amsterdam dhe Rotterdam në lidhje me këtë vrasje, raporton tabloidi gjerman Bild.