Kronikë e zezë

Paraburgim ndaj tre të pandehurve për substanca narkotike

 

Gjykata Themelore e Prizrenit ka caktuar masën e paraburgimit ndaj tre të pandehurve, të cilët akuzohen për blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje të paautorizuar të narkotikëve.

J. K, GJ. SH. Dhe B. H. u arrestuan më 2 maj dhe masa e paraburgimit është e vlefshme deri më 1 qershor.