Kronikë e zezë

​Arrestohet i dyshuari për disa vjedhje në Prishtinë

 

Hetuesit policor të stacionit me rroba civile, janë të përfshirë në planin operativ për parandalimin dhe zbulimin e vjedhjeve në Prishtinë, ku kanë arrestuar një person të dyshuar për disa raste të vjedhjeve.

Sipas policisë, arrestimi i të dyshuarit është bërë sot në rrugën "Agim Ramadani", në Prishtinë,