Kronikë e zezë

Aksidentohet vetura e cila po bartte ilegalisht emigrantë

Policia e Kosovës - SHPK
 

Pesë emigrantë janë ndaluar nga Policia e Kosovës në fshatin Zabel i Ulët në Gllogoc.

Sipas njoftimit, fillimisht njësiti policor kishte tentuar ta ndalojë veturën me targa vendore, e cila nuk ishte ndalur, dhe më vonë ajo veturë ishte aksidentuar duke e goditur një automjet kombi.