Kronikë e zezë

21-vjeçarja në Ferizaj gjen një portofol me mbi 180 euro, lajmëron Policinë

 

Policia e Ferizajt ka bërë të ditur se në orët e mbrëmjes të së premtes, një punëtore 21-vjeçare e një restoranti në Ferizaj, ka njoftuar se ka gjetur në vendin e punës një portofol me para dhe dokumente të humbura.

Sipas njoftimit, portofoli i cili i përkiste një shtetasi të Kosovës, 23-vjeçar, përmbante 179 euro, 50 denar të Maqedonisë, 5 lira turke dhe dokumente personale të rëndësishme.