Kronikë e zezë

Qytetarit të Ferizajt i vidhet kuleta nga xhepi

 

Një person nga Ferizaj ka raportuar se persona të dyshuar të pa njohur, nga gjepi i kanë vjedhur kuletën në të cilën kishte dokumentet personale dhe para.

Rasti po hetohet nga Policia.