Kronikë e zezë

Të shtëna me armë në Mitrovicë, arrestohet një person

Policia e Kosoves
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se dje ka pranuar ankesë nga një person, i cili ka pretenduar se ndaj tij është shtënë me armë nga katër persona, ndërsa ishte afër shtëpisë.

Personi, më pas ka pretenduar se është futur në shtëpi dhe ka njoftuar babanë e tij, i cili ka dal para shtëpisë me një revole.