Kronikë e zezë

Arrestohen katër të dyshuar për vjedhje në Prishtinë

 

Katër persona të dyshuar për vjedhje janë arrestuar në Prishtinë.

Personi i parë i arrestuar H .S, 37-vjeçar, shtetas i Republikës së Kosovës, dyshohet të jetë i përfshirë në dy raste të vjedhjeve që kanë ndodhë në rrugën "Ali Kelmendi" dhe "Gazmend Zajmi" në Prishtinë.