Kronikë e zezë

Arrestohet pasi refuzoi të kthehet prapa në Maqedoni

Foto lustrim
 

Është arrestuar një shtetas i huaj pasi ai kishte refuzuar të zbatojë urdhrat e zyrtarit policor.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës ai më24 maj është arrestuar në Stanciq, pasi që nuk kishte zbatuar urdhrin që të kthehet prapa në Maqedoni por i njëjti ka fyer dhe sulmuar policët.