Kronikë e zezë

Arrestohen dy të dënuar, njëri prej tyre sulmoi policinë gjatë arrestimit

prostitucion
Foto lustrim
 

Policia në Ferizaj, ka arrestuar dy persona të cilët ishin dënuar me nga 2 vjet burgim nga Gjykata Themelore e Ferizajt.

N.A 20 vjeçar dhe E.R 22 vjeçar ishin duke u kërkuar për veprën penale ’’Vjedhje e rëndë në vazhdim”’ .