Kronikë e zezë

Prokuroria kërkon burgim të përjetshëm për kosovarin që vrau bashkëshorten dhe kunatën në Zvicër

Foto: Blick
 

Sot në Gjykatën e Qarkut në Brugg të Zvicrës fillon seanca ndaj kosovarit 57-vjeçar që më 8 janar të vitit 2018 kishte vrarë në Hausen AG bashkëshorten e tij (38) dhe kunatën (31), raporton Blick.

57-vjeçari duhet të jap llogari për vrasje të shumëfishtë. Ai rrezikon burgim të përjetshëm.