Kronikë e zezë

Konfiskohen 61 telefona në Prishtinë

 

Dogana e Kosovës ka konfiskuar 61 telefona të kontrabanduar në Prishtinë. Konfiskimi është bërë të premten nga Njësitet e Antikontrabandës, duke identifikuar dhe ndaluar për veturë, ndërsa personit i janë gjetur telefonat pa dokumentacion.

“E gjithë sasia me vlerë mbi 14,000 mijë euro është konfiskuar si dhe rasti është duke u trajtuar në procedurën kundërvajtëse”, thuhet në njoftim.