Kronikë e zezë

Policia e Kosovës arreston të kërkuarin për pesë vepra penale

Foto: Policia e Kosovës
 

Policia e Kosovës ka arrestuar Leorand Rexhajn, i cili dyshohet për veprat penale posedim i paautorizuar i narkotikëve, vjedhje, mashtrim, kanosje dhe cenim i paprekshmërisë së banesave dhe objekteve.

Sipas njoftimit policor, më 12 qershor është bërë arrestimi i tij nga hetuesit e Stacionit policor Jugu në Prishtinë. I dyshuari është dërguar në ndalim policor 48-orë.