Kronikë e zezë

Aktakuzë ndaj dy zyrtarëve të Prizrenit, dyshohet se këmbyen pronën e Komunës kundërligjshëm

Foto lustrim
 

Prokuroria në Prizren ka ngritur aktakuzë ndaj dy zyrtarëve të Komunës së Prizrenit me dyshimet se një ngastër kadastrale të komunës, e kishin dhënë në kundërshtim me Ligjin për Dhënien në Shfrytëzim dhe Këmbimin e Pronës së Paluajtshme të Komunës.

Në njoftimin e Prokurorisë thuhet se A.K. si udhëheqës i Sektorit Ligjor të Komunës së Prizrenit dhe Sh.K., si përfaqësues ligjor i Komunës së Prizrenit, që të dy si persona zyrtar kanë tejkaluar kompetencat e tyre zyrtare, me qëllim të përfitimit të dobisë për personin tjetër.