Kronikë e zezë

Arrestohen dy persona për falsifikim të parave, 100 mijë euro konfiskohen

prostitucion
Foto: Ilustrim
 

Policia ka arrestuar dy persona të cilët i ka zënë në flagrancë me para të falsifikuara.

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka njoftuar se gjatë zbatimit të masave të fshehta teknike të hetimit dhe vëzhgimit, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, ka realizuar sot një aksion në komunën e Fushë Kosovës, i cili përfundoi me arrestimin e dy të dyshuarve.