Kronikë e zezë

Brenda 5 muajve, 42 persona vdiqën në aksidente trafiku në Kosovë

Foto lustrim
 

Që nga janari deri në maj të këtij viti në Kosovë 42 persona kanë vdekur në aksidentet trafiku.

Kështu ka bërë të ditur nënkoloneli Jeton Rexhepi, nga Policia e Kosovës gjatë një tryeze të organizuar me temën “Vlerësimi i gjendjes së sigurisë rrugore nga perspektiva shkencore dhe akademike”.