Kronikë e zezë

Në oborrin e emergjencës së Podujevës gjendet një mjet i dyshuar shpërthyes

Foto: Koha / ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Në oborrin e emergjencës së Podujevës është gjetur një mjet i dyshuar shpërthyes.

Njësitet përkatëse policore kanë siguruar vendin dhe më pas është tërhequr mjeti pa shkaktuar incidente.