Kronikë e zezë

Zhduket një e mitur në Fushë-Kosovë

 

Një grua nga Fushë Kosova ka njoftuar se të premten nga shtëpia është larguar vajza e saj e moshës së mitur.

Sipas saj deri më tani nuk është kthyer në shtëpi dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.