Kronikë e zezë

Pejani rrah nënën e tij dhe demolon orenditë e shtëpisë

 

Në Pejë është arrestuar i dyshuari i cili pas një mosmarrëveshje ka sulmuar fizikisht nënën e tij.

Gjatë dhunës së ushtruar ndaj nënës, ai ka demoluar edhe disa orendi shtëpiake.