Kronikë e zezë

Gjenden mjete shpërthyese në Preoc të Prishtinës

 

Disa mjete shpërthyese janë gjetur në një vend punishte në fshatin Preoc të Prishtinës.

Siç ka bërë të ditur Policia, menjëherë pas marrjes së informatës policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për t’u siguruar nga rreziku i shpërthimit eventual.