Kronikë e zezë

Një vit burgim me kusht për mashtruesin që premtoi shërimin e një personi jashtë vendit

Foto lustrim
 

Gjykata Themelore në Ferizaj ka dënuar të akuzuarin A.M. me 1 vit dhe 2 mijë euro gjobë për veprën penale të mashtrimit.

Por ky vendim i gjykatës nuk do të ekzekutohet në rast se i pandehuri në afat prej dy vjet nga dita e plotfuqishmërisë së vendimit nuk kryen vepër penale.