Kronikë e zezë

Arrestohet një serb në Kosovë pasi nxiti urrejtje përmes rrjeteve sociale

Policia
 

Policia njofton se ka arrestuar një shtetas të Serbisë, nën dyshimin e bazuar se i njëjti përmes rrjetit social ka nxitur përçarje dhe mosdurim.

Ndërsa një dëshmitar mashkull shtetas i Serbisë është shoqëruar në stacionin policor dhe nga ai është sekuestruar një ID e policisë së EUROPOL-it, deri në verifikimin e vërtetësisë së saj.