Kronikë e zezë

Vodhi në një xhami në Prizren, dënohet me tri vjet burgim

 

Gjykata Themelore e Prizrenit ka dënuar me tri vjet burgim të pandehurin N.H., për vjedhje në një xhami në Prizren në janar të vitit të kaluar.

N.H. është shpallur fajtor se më 24 janar të vitit të kaluar në orët e mesnatës ishte futur në një xhami, dhe kishte hapur kasafortën e vjedhur para.