Kronikë e zezë

Dy vjet burgim për të pandehurin që sulmoi fizikisht bashkëshorten

arrestim
 

Gjykata Themelore në Pejë ka dënuar me 2 vjet burgim A.D., i cili dyshohet se më 19 gusht të 2020-s, kishte rrahur bashkëshorten me mjet të rëndë. Viktima ka marrë lëndime të lehta trupore në gojë dhe hundë, derisa nuk iu është ndaluar gjakderdhja.

I pandehuri e ka privuar bashkëshorten e tij të trajtohet tek ekipi mjekësor.