Kronikë e zezë

156 vjet burgim për grupin që grabiti në Aeroportin e Rinasit

 

Apeli i Gjykatës Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (GJKKKO) ka shpallur sot vendimin për dënimin e grupit të grabitësve në Aeroportin e Rinasit në Tiranë, ka bërë të ditur Tch.

Sipas informacioneve, apeli i GJKKO-së ka dënuar Dash Kupën me 27 vjet burgim, Ernest Kupën dhe Neim Avdylaj me nga 26 vjet, Fatjon Xhyliun me 21 vjet, Dritan Sinanin me 20 vjet dhe Aleksandër Muratajn me 19 vjet.