Kronikë e zezë

Arrestohet një person, dyshohet se mashtronte duke kërkuar ndihma për të sëmurët

Policia
 

Policia e Kosovës ka arrestuar një person pasi dyshohet se ka mashtruar qytetarët duke u kërkuar para për të shëruar persona të sëmurë. I dyshuari A.A thuhet se këtë veprim e bënte përmes rrjeteve sociale, duke përdorur pa autorizim fotografi të personave të sëmurë. Qytetarët sipas Policisë kanë bërë pagesa në vlera të ndryshme përmes institucioneve financiare, duke besuar se paratë po shkonin në vend të duhur.

Pas kontrollimit të dy lokacioneve, janë sekuestruar një telefon celular dhe një laptop.