Kronikë e zezë

Përleshen gjashtë persona në Prishtinë

 

Gjashtë persona janë përleshur mes vete pas një mosmarrëveshje, të mërkurën në Prishtinë.

Të gjashtit janë arrestuar dhe për shkak të lëndimeve kanë marrë trajtim mjekësor.