Kronikë e zezë

Dy të mitura u sulmuan seksualisht, njëra në Prishtinë e tjetra në Skenderaj

 

Në Policinë e Kosovës është raportuar për dy sulme seksuale të ndodhura më 21 dhe 22 korrik në dy qytete të ndryshme.

Në Skenderaj, të enjten është arrestuar një person për sulm seksual ndaj një të miture.