Kronikë e zezë

Babai sulmon djalin dhe prishë dyert e shtëpisë me sëpatë, arrestohet

 

Është arrestuar një person në Dragash i cili ka sulmuar birin e tij.

Më pas, ai ka dëmtuar dyert e shtëpisë me sëpatë.