Kronikë e zezë

U ekstradua dhe u dënua në Kosovë për një grabitje të kryer më 2008

Foto lustrim
 

Me një vit burgim është dënuar i dyshuari G.B.W., i cili ishte shpallur në kërkim ndërkombëtar nga autoritetet në Kosovë për shkak të dyshimeve se kishte kryer veprën penale të grabitjes.

Sipas vendimit të Gjykatës Themelore të Pejës, ai dyshohet se në dhjetor të vitit 2008, në një fshat në Kosovë, së bashku me 4 të dyshuar të tjerë kishin kryer veprën penale të grabitjes.