Kronikë e zezë

Paraburgim për të dyshuarin që rrahu dhe dhunoi një grua në Gjilan

Foto lustrim
 

30 ditë paraburgim i ka caktuar Gjykata Themelore në Gjilan të dyshuarit B. B. pasi ai dyshohet se vikendin e kaluar kishte rrahur dhe dhunuar një grua.

Sipas gjykatës B.B. dyshohet se ‘nga data 24.07.2021, rreth orës 22:00, në hyrje të fshatit Livoç i Poshtëm, Komuna e Gjilanit, përkatësisht në Motel Kasabllanka, dhe me datë 25.07.2021 deri ora 06:00 në shtëpinë e të pandehurit në Gjilan, i pandehuri në vazhdimësi me anë të torturës apo trajtimit çnjerëzor ka detyruar dëmtuarën M. A. që të kryej akt seksual” thuhet në njoftimin e gjykatës.