Kronikë e zezë

Një grua dënohet në Malishevë me 5 muaj burgim pasi e gjuajti burrin me filxhan

Foto lustrim
 

Gjykata Themelore në Gjakovë, dega në Malishevë, e ka dënuar me 5 muaj burgim me kusht të akuzuarën se e kishte shtyrë bashkëshortin dhe e kishte gjuajtur me filxhan shkaku i xhelozisë, E.E.

Sipas aktgjykimit të shpallur të mërkurën nga gjykatësi Lulzim Paçarizi, dënimi me burg ndaj të akuzuarës nuk do të ekzekutohet, nëse ajo nuk kryen vepër tjetër penale brenda periudhës verifikuese prej një viti.