Kronikë e zezë

Themelorja e Gjilanit dënon për korrupsion zyrtarin e Gjykatës

Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Gjilan ka dënuar zyrtarin me 7 muaj burg dhe gjobë prej 500 eurosh, pasi ka kryer veprën penale marrje të ryshfetit.

B.RR., akuzohet se më 15 shkurt të 2019-s, në objektin e Gjykatës Themelore në Prishtinë, në cilësinë e ndihmës referentit të ekzekutimeve, ka kërkuar dhe marrë ryshfet në vlerë prej 20 eurove, nga A.S., ku ky i fundit ka qenë i akuzuar për një lëndë penale të rrezikimit të trafikut publik.