Kronikë e zezë

Zjarrfikësi në Prizren theret me skalper në vendin e tij të punës

Foto: Ilustrim
 

Një punonjës i njësisë së Zjarrfikësve në Prizren ka njoftuar Policinë se në fshatin Gjonaj të kësaj komune, në vendin e tij të punës është sulmuar dhe goditur me një mjetë të mprehtë – skalper nga tre persona të pa njohur.

Të dyshuarit kanë demoluar nënstacionin e zjarrfikësve.