Kronikë e zezë

Zhduket një kosovar pasi vuajti dënimin në Rumani

 

Një kosovar është zhdukur pasi që kishte vuajtur dënimin me burgim në Rumani.

Policia e Kosovës ka raportuar se babai ka raportuar se ka kontaktuar me të birin më 25 korrik pasi ai është liruar nga burgu dhe ai i kishte thënë se është në stacion të trenit në Bukuresht duke u kthyer për në Kosovë. Që nga atëherë nuk ka pasur kontakt me të birin dhe nuk di vendndodhjen e tij.