Kronikë e zezë

Paraburgim për të dyshuarin që u paraqit si agjent i CIA-s

Foto: Koha / ilustrim
 

Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar një muaj paraburgim kundër të pandehurit S.G. për shkak të veprave penale “Mashtrimi’, “Shantazh” , “Prezantimi i rremë si person zyrtar”, “Falsifikim i dokumentit” dhe “Manipulimi i provave”.

Ekziston dyshimi i bazuar se i pandehuri S.G. me datë 30.07.2021, në një pompë të derivateve në Prishtinë, i ka vënë në lajthim familjarët e të dëmtuarit B.R. i cili është i zhdukur, duke paraqitur fakte të rreme kinse për gjetjen e tij, me qëllim të përfitimit të dobisë së kundërligjshme pasurore.