Kronikë e zezë

Ndalohen dy lëmoshëkërkues në Ferizaj, u konfiskohen paratë

 

Policia në Ferizaj ka ndaluar dy lëmoshëkërkues, të cilëve u është gjetur një sasi e parave.

Siç ka bërë të ditur Policia janë ndaluar një grua e moshës 48-vjeçare dhe një burrë i moshës 69-vjeçare, shtetas të Shqipërisë.