Kronikë e zezë

Dogana konfiskon mallin e kontrabanduar me vlerë prej 5 mijë eurove

 

Dogana e Kosovës ka bërë një konfiskim të mallit të kontrabanduar, i cili vlerën e mbi pesë mijë eurove.

Në aksionin e Doganës, personi i dyshuar është arrestuar dhe është ndaluar për 48 orë.