Kronikë e zezë

Ngrihet aktakuzë ndaj drejtorit të Sekretariatit të KPK-së – dyshohet për disa vepra

 

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë kundër katër personave, L.K., A.K., M.B. dhe F.D.. Dy nga ta, Lavdim Krasniqi, në cilësinë e drejtorit të Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, dhe A.K., në cilësinë e shoferit, akuzohen se për tri vjet kanë kërkuar dhe pranuar të holla e dhurata për vete dhe për tjetrin nga personi B.M. me qëllim të ushtrimit të ndikimit të tyre në vendimmarrje për uljen dhe shtyrjen e ekzekutimit të dënimit për të njëjtin.

Ata akuzohen për veprën “ushtrim ndikimi”.